Napelemek

Cégünk ezen üzletágát a napelemes rendszerek szélesebb körű elterjesztése, háztartások energia függőségének megszüntetése, ingyenes és nem utolsó sorban megújuló energiaforrás népszerűsítése céljából hoztuk létre!

A napelem egy olyan eszköz, amely a nap sugárzását elektromos árammá alakítja át a fényelektromos jelenség segítségével. A napelem teljesítménye függ annak típusától, méretétől, a sugárzás intenzitásától és a sugárzott fény hullámhosszától, valamint annak beesési szögétől. De erről máshol!

Nekünk a felhasználó a legfontosabb, ha ő jól jár akkor mindenki örül!

És, hogy hitelesek legyünk, megépítettük és üzembe helyeztük saját napelemes rendszerünket. Saját bőrünkön érezzük, megéri! Bemutató rendszerünket bárki online is megtekintheti.

A napfényért nem kell fizetni. Korlátlanul rendelkezésre áll szinte csak az időjárástól és napszaktól függ. Elektromos energiává alakíthatjuk és ezzel komoly összegeket takaríthatunk meg, úgy hogy közben a környezetet is óvjuk!

 

solar_logo_4

 

 

Vállaljuk napelem rendszerek tervezését, napelem rendszerek kivitelezését, napelem rendszerek üzembe helyezését, napelem rendszerek folyamatos felügyeletét, karbantartását, felülvizsgálatát. A kivitelezés során minőségi, hazai viszonylatban is megfizethető napelemeket is használunk, azonban mindig a legjobb ár/érték arány megtalálása a legfontosabb számunkra is, hiszen a mi hírnevünk csorbul egy rossz, rosszul kivitelezett rendszer esetén.

Az Ön rendelkezésére állunk Győr – Moson -Sopron, Komárom – Esztergom, Vas, Veszprém és Pest megyében is! Amennyiben Ön Győr, Győrújbarát, Pannonhalma, Nyúl környékén lakik még akár aznap, helyszíni felérést követően pontos árajánlatot készítünk az Ön napelem rendszerére.

Bővebb információ!